YouTube "Nem lejátszható" probléma

A Google az utóbbi időben sűrűn fejlesztgeti a YouTube-ot.
Amíg számítógépen az internetböngészőjében nézi az ember, addig nincs is semmi probléma, de az olyan céleszközöknél, mint az R6S, nem flash-es megjelenítésről van szó, így az ilyen változtatásokat nem követi a rendszer.

Egy megoldást tudok - miután meggyőződtünk róla, hogy a legfrissebb script verziók vannak a készüléken -, használd a YouTubeXL-t (főmenü - ims - YouTubeXL).
Negatívum, hogy csak távirányítóval ez a script (is) szinte használhatatlan (vagy mondjuk inkább "bonyolult"-nak), legalább egy USB-s egér kell még a kezeléséhez - cserébe probléma nélkül lejátssza a videókat (a HD-seket is).
Most próbáltam: 2012.10.31.

Ha nem csak "kattintgatni" akarsz, hanem a keresőbe is írnál valamit, akkor ajánlatos egy szintén USB-s billentyűzet is - de nem kötelező.
Ha a "Keresés"-re kattintasz és megjelenik a kereső ablak a sorral, ahová be kellene írni a keresendő kifejezést, ott nyomj a távirányítón egy OK-t. Erre meg fog jelenni a szokásos "képernyő-billentyűzet", amit a távirányítóval eddig is tudtál kezelni. Beírod a kifejezést, majd megnyomod a PLAY/PAUSE gombot, amire visszajutsz a keresőbe és a keresősorban 1-2 mp-n belül megjelenik, amit beírtál az előbb.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License